Garrafes d'Aigua


Posem a disposició dels nostres clients de Vending, diferents tipus de màquines dispensadores d'aigua per donar la solució adequada. Coolers amb garrafes d'aigua en diferents formats, i fonts amb sistemes de filtració bàsic i per osmosi inversa.

Begudes Fredes i Snacks


Àmplia gamma de màquines per cobrir les necessitats dels nostres clients, amb snacks, begudes refrescants, isotòniques o ampolles d'aigua

Gaudeix la merescuda pausa amb una d’aquestes joies del refresc.

Els nostres aliments sòlids i snacks convencionals són de les marcasmás conegudes: Trident, Bimbo, Nestlé, Codan, Nutrexpa, Matutano, Panrico, …

Oferim una gran versatilitat de configuració de losproductos a les nostres màquines, el que permet la satisfacció de les més diverses exigències de venda ambuna àmplia gamma de productes.

Refresca’t amb una ampolla d’aigua, amb una beguda en llauna o un suc de fruita que t’aporti vitamines i energia.

Disponemos de una amplia gama de máquinas para cubrir las necesidades de nuestros clientes, ya sea con bebidasrefrescantes, isotónicas o botellas de agua en diferentes formatos, son de última generación y tienen sistemas de pago tradicionales con monedas, tarjetas, y llaverosrecargables.

Tots els nostres productes estan certificats per organismes oficials.